Zoeken Annuleren

Onze school staat voor..

Goed onderwijs!

Het geven van goed onderwijs staat bij ons op één. Wij stimuleren onze leerlingen te leren met hoofd, hart en handen. Leren met je hoofd staat voor ons voor de cognitieve ontwikkeling. We leren onze leerlingen nieuwe kennis en vaardigheden op het gebied van rekenen, spellen, lezen en meer.  Leren met je hart staat voor ons voor de sociaal emotionele ontwikkeling. Wij leren onze leerlingen sociale vaardigheden om op die manier op een goede manier met elkaar om te gaan, conflicten te kunnen oplossen en samen te werken en te leren.

Leren met je handen staat voor ons voor de creatieve ontwikkeling. In samenwerking met Cultura besteden we in onze groepen veel aandacht aan kunst en cultuur. Dit doen we door lessen handvaardigheid, tekenen, toneel, muziek en dans.

Verbinding

Onze school staat midden in het centrum van Ede vol met ondernemers, met aan de overkant Cultura en boven ons bewoners. Dát vraagt om verbinding!

We werken samen met Cultura in de workshops die in de groepen worden gegeven. Bewoners ondersteunen ons regelmatig met schoolactiviteiten. Zo kwamen enkele bewoners afgelopen Kinderboekenweek in de groepen om voor te lezen.

Natuurlijk zoeken we als school niet alleen verbinding met mensen buiten onze school, maar vinden wij het ook belangrijk ouders en andere familieleden te betrekken bij onze school. Regelmatig organiseren wij activiteiten waarbij ouders, opa's, oma',s, tante's ons ondersteunen en beschikken wij over een enthousiaste Ouderraad.

Cavaljé
CNS-basisschool

Veenderweg 2
6712 AB Ede

T: 0318 - 613 462
E: directie@cavalje.cnsede.nl
I : www.cavalje.cnsede.nl

De school maakt deel uit van de Stichting Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work