Daba Die Daba Daa

Zo van la la lala……. wat was het weer een fantastisch feestje tijdens de Koningsspelen op de Cavaljé. Alle kinderen én alle juffen hebben weer genoten van deze dag.

Koningsontbijt

We startten deze dag met een heerlijk Koningsontbijt in alle groepen. Een gezellige en vrolijke start. Dit werd nog eens extra lekker omdat alle kinderen van Riedel uit Ede, speciaal voor deze dag, een pakje Appelsientje kregen. En hoe gezellig is dat, mét elkaar ontbijten in de klas!

Ontbijt in groep 6
Genieten van het drinken
Ontbijt bij de kleuters

Spelletjes op het plein

Met het dansen van de koningsspelendans ‘daba die daba daa’ door al onze leerlingen waren de Koningsspelen officieel geopend. Dit jaar hadden we nog een extra bijzonder momentje. Juf Anneke, die eigenlijk al met pensioen is maar nog héél vaak bij ons op school komt werken, kreeg een lintje. Zij is dit jaar unaniem gekozen tot ‘Topper van de Cavaljé’ en dat verdient een schouderklopje!

Een lintje voor juf Anneke!

Daarna hebben we met elkaar, onder het genot van een zonnetje, spelletjes gespeeld op het schoolplein. Wat een plezier hadden we met elkaar!

Spelletjes op het plein
Spelletjes op het plein
Spelletjes op het plein
Spelletjes op het plein

Koningsbal

Op de Cavaljé hebben wij een zeer enthousiaste Oudercommissie. Elk jaar organiseren zij het Koningsbal. Het feestgeluk kán niet op, tijdens deze dag. In de avond mogen onze leerlingen nóg een keer naar school komen om te feesten. En een feestje was het! Compleet met karaoke, disco, sjoelen en natuurlijk wat lekkers te eten en drinken.
Zo konden wij met een feestelijk gevoel onze meivakantie ingaan!

Karaoke tijdens het Koningsbal