Identiteit

Ontdekken wie je bent en wat bij jou past. Stuk voor stuk belangrijk, om een sterker mens te worden én de basis om gelukkig te kunnen zijn. Ontdekken en leren gaat beter binnen een warme en respectvolle omgeving. Dan ontstaan mooie gesprekken met de kinderen over hoe ze zichzelf en de wereld zien.
Het beste wat je kunt worden is jezelf!

Christelijke identiteit 

Wist u dat de Cavaljé onderdeel is van CNS Ede? Dit is een christelijke onderwijsorganisatie. Toch richten we ons niet op één stroming binnen de protestants-christelijke traditie.  Vanuit wederzijds respect is er plaats voor andere geloofsopvattingen en culturen. Zo leren we kinderen deel te nemen aan een samenleving zoals die op dit moment is. Voel je je thuis binnen onze manier van werken? Dan ben je van harte welkom!  

Iedereen is welkom 

Je erkend en gezien voelen; dan voel je dat je er mag zijn!  Daarom begroeten wij iedere ochtend ieder kind, die onze klas binnenkomt, persoonlijk. Wanneer de bel is gegaan starten wij de schooldag met een opening aan de hand van onze methode Kind op Maandag. Soms is dit een verhaal, soms een lied of een kringgesprek. Tijdens een kringgesprek komen regelmatig actuele of maatschappelijke gebeurtenissen aan bod.