Ons team

Dit is iets waar we trots op zijn; óns team van de Cavaljé. Allemaal specialisten in hun eigen tak van sport. Boeiend onderwijs? Daar weet juf Annemarie alles van. Juf Marije en Juf Maaike zijn is helemaal thuis in onze de Klasse(n)kracht methode en Juf Ida zorgt ervoor dat onze jongste leerlingen zich veilig voelen in de kleuterklas. Zo voegt iedereen zijn talent toe aan ons team op de Cavaljé.  

Aandacht voor ieder kind

Uw kind écht zien. Aansluiten bij wat uw kind nodig heeft. Door te werken in kleine groepen krijgt uw kind de aandacht die het verdient. We versterken die relatie nog meer door de kindgesprekken tussen leerling en leerkracht. Samen ontdekken waar uw kind goed in is en waar hij nog beter in kan worden. Dat motiveert niet alleen, dat geeft uw kind vleugels!

Team

Yolanda Blokzijl

Directeur

Daar sta ik op het plein met een enorme lach op mijn gezicht. Dat komt doordat ik mag werken met een team van betrokken, enthousiaste leerkrachten. En wist u dat kinderen van gelukkige leerkrachten de mooiste dingen leren? Als klap op de vuurpijl mag ik samen met deze mooie club de school in beweging brengen om ons, én alle kinderen van de Cavaljé, te ontwikkelen in kracht en talent. U snapt het vast, ik kan mijn geluk niet op! 

Team

Josje Marsman

Intern- begeleider groep 1- 8

Albert Einstein zei ooit: “Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen gelooft hij zijn hele leven dat hij dom is”.   
Ieder kind heeft andere vaardigheden en sommige kinderen hebben iets “extra’s” nodig. Mijn taak als intern-begeleider benut ik graag om iedere kans samen met mijn collega’s en de kinderen hun eigen genie te ontdekken.   

Team

Evi Stam

Leerkracht groep 1

Team

Anky Westerik

Leerkracht groep 1

Team

Ida Bragonje

Leerkracht groep 2

Ken je dat gevoel van kriebelend gras tussen je tenen of juist de zandkorrels op het strand. Iedere ervaring is anders, dat is nou echt mijn ding! In een klas is dit gevoel ervaren ook belangrijk. Begrijpen dat kinderen zich ook bij sommige dingen meer op hun gemak voelen dan bij wat anders. Daarom streef ik naar een klas waar kinderen het fijn hebben, gewoon om wie ze zijn.

Team

Marije Hartman

Leerkracht groep 3

Wat maak je mij gelukkig met een hoop gezelligheid en plezier om mij heen, nou dat is er zeker op de Cavaljé! Elke dag geniet ik van het samen leren van en met de kinderen. Hierbij sta ik niet voor de klas, maar er middenin. Het kijken naar mogelijkheden voor uw kind en daarbij denken vanuit kansen hoe fijn is dat, want ieder kind verdient toch een kans?

Team

Anika Bloem

Leerkracht groep 4

Wat is de wereld mooi, zullen we hem samen ontdekken? Dit kan uiteraard vanuit een klaslokaal. Kijk maar om je heen en zie jezelf en een ander, daar kan je al zoveel van leren. 
Door samen te spelen en leren, delen we onze kennis en maken we een hele hoop plezier. Iedere dag ontdekken wij samen in de klas de wereld weer een stukje, hier ben ik mega trots op!

Team

Irene Feenstra

Leerkracht groep 5

De allermooiste baan van de wereld heb ik, samen met mijn collega’s! Samen het verschil kunnen maken, dat vind ik zo fijn. Dat is dan ook wat ik het liefste doe, vanuit rust en talent jezelf steeds verder ontwikkelen. Leren, plezier maken, vallen, opstaan en weer doorgaan zonder ons enthousiasme te verliezen en dat ieder dag, wat heerlijk! 

Team

Caitlin van Gessel

Leerkracht groep 6

Enthousiasme is de superkracht van kinderen en wat werkt hun enthousiasme aanstekelijk.  
Ik hou ervan om creatief met uw kind aan te slag te gaan en als zij dan helemaal op gaan in hun opdracht kan ik er alleen maar van genieten. Leren tijdens een buitenles en dan hoor je de vraag: “juf, hebben we nu gerekend?” dan maakt mijn hart een sprongetje want al spelend een heleboel geleerd en zoveel plezier gemaakt, yes!

Team

Maaike Jonker

Leerkracht groep 6

Kent u ook die leerkracht die als de gelegenheid zich voordoet een pruik en een bril opzet en zichzelf volkomen belachelijk maakt? Nou die leerkracht ben ik! Lachen is plezier en als je plezier hebt in wat je doet is alles leuker. Daarbij is de lach van een kind die je terugkrijgt het mooiste geluid op aarde, dus moet je lachen iedere dag!  

Team

Annemarie van Rossem

Leerkracht groep 7/8

In mijn klas wachten we niet op een goeie dag, we maken er één! In een positieve rustige sfeer kan je ontspannen werken. Zo’n sfeer maak ik voor uw kind. Ieder dag opnieuw loop ik namelijk warm voor de ontwikkeling van een kind. Wat is het mooi om uw kind aan te moedigen om zijn plek te vinden en lef durft te tonen om zijn stem te laten horen. 

Team

Sanne Lugthart

Leerkracht groep 4 en 7/8

Daar zitten ze dan de toekomst van de wereld in mijn klas! Kinderen elke dag iets leren dat is fantastisch, maar nog mooier is om gesprekken te hebben over de simpelste dingen en hun nieuwsgierigheid te prikkelen voor de rest van hun leven. De vraag die mij iedere dag bezig houdt is: “waar is uw kind nieuwsgierig naar?” Dat ik hier een bijdrage mag geven aan de toekomst vind ik een groot voorrecht. 

Team

Pia van Steenbergen

Administratief medewerker

”Huh bent u ook juf” is mij weleens gevraagd want kinderen zijn eerlijk, open en spontaan! En dit maakt dat werken in een school eigenlijk het mooiste is wat er is. Dat ik met mijntaken als administratief medewerker binnen de Cavaljé mag bedragen aan de basis voor goed onderwijs en dat kinderen met plezier naar school gaan is toch prachtig! 

Team

Pascal van Ginkel

Congiërge

Toen aan mij gevraagd werd wat ik later wilde worden was conciërge niet iets wat ik zou hebben gezegd. Maar een baan in het onderwijs heb ik nooit uitgesloten. Als sociale duizendpoot, die ook nog een beetje handig is, ben ik helemaal op mijn plek. De kinderen en alle collega’s geven elke dag weer positieve energie en zo ben ik toch ook een beetje meester.